Per Nando

29/12/2021

MÀNEGA CURTA PER A CAP D’ANY?I ENS ABRIGUEM A REIS???????????❄?❄?❄?❄?

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Per fi ha va encalmat el vent però encara trobem ràfegues entre 60/80 km esta nit passada a poblacions com Bunyol,Cullera,Salinas o la Pobla de Benifassà.Si mirem el satèl·lit també estem lliure de nuvolositat,però anem a viure dies excepcionals Amb les temperatures.

CALOR PER ALS PRÒXIMS DIES☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Sol i calor al nostre territori per als pròxims dies I on bona part del territori Valencià s’aproparem als 25 °C de màxima els pròxims dies,situació que no acompanya a les dates en què es trobem.

NO ES VEUEN CANVIS PER ACABAR EL 2021 I PER COMENÇAR EL 2022☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Acabarem l’any on seguirem baix la influència d’un potent Anticiclò que portarà a bona part de la península una massa d’aire càlida i que de nou portarà màximes poc habituals a la nostra zona. No descartem màximes superiors als 28 °C a bona part del territori Valencià per a finalitzar l’últim dia de l’any i començar el 2022 i on pel dia farà un dia de platja. INCREÏBLE!!!!

PERÒ PRESTEM ATENCIÓ PER A REIS?❄?❄❄?❄❄❄

Sembla i no seria d’estranyar després dels dies poc habituals que anem a viure, que a partir de Reis la situació podrà canviar radicalment i ens podria visitar la pluja,el fred i la neu. Així ho insinuen alguns models en les seues eixides principals i per tant caldrà estar pendents per veure si patint la calor d’aquestos dies ens compensa amb un bon temporal de pluja i neu de cara 5/6 de Gener.

Ho seguim? Jo per suposat.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando