Per Nando

28/12/2021

CONTINUEM AMB VENT FORT. ATENCIÓ CAP D’ANY!!!

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Continuem amb avís groc i amb ràfegues que podran superar els 80km. Poblacions com Pego,Vilafranca,Xeresa,Benimaurell,la Font de la Figuera o Cullera han superat aquesta nit els 80/90km . La tendència es amainar a partir d’aquesta vesprada.

SETMANA CÀLIDA. I UN CAP D’ANY D’ESTIU

Continuarem amb una setmana càlida a tota la península I com no a casa nostra. Temperatures màximes que inclús a partir de dimecres seran més extenses i no descartem puguen aplegar als 26/28°C de màxima a molts indrets. I acabarem l’any 2021 i començarem el 2022 sense canvis i amb temperatures que continuaran molt altes per a l’època.

Quan vorem ploure o nevar? De moment ens haurem d’esperar sentats.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando