Per Nando

21/12/2021

JA ESTEM A L’HIVERN!!! I MARE QUINS NADALS??➡️➡️???????

Meteo

Destacats

Bon dia, a les 16:59 començarà l’hivern que s’allargarà fins el pròxim 20 de Març del 2022. Ara ho fa amb unes mínimes altes i com podeu vore al mapa de temperatures actuals d’Avamet a les comarques més centrals ens trobem amb mínimes de vora 16 -17°C. Si es fixeu també al satèl·lit la nuvolositat més compacta es troba a l’oest peninsular on els pròxims dies continuarà plovent amb gana.

MAPA DE SIMBOLS PROXIMS DIES

Sense apenes canvis els pròxims dies amb cel amb intervals de núvols que vindran desde l’oest peninsular I que no creguem que arriben a tapar el cel,les temperatures continuaran altes per l’època a causa d’eixa configuració de ponent que a nosaltres ens arriba més càlid.

I NADAL?

La configuració de Nadal com veieu als diferents mapes serà la mateixa però amb la diferència de que el vent tendirà a enfortir-se i els fronts podran aplegar fins a casa nostra,però sense apenes transcendència i només amb el perill de 4 gotes mal comptades.

Com vos he dit abans el més important de cara els dies de Nadal serà el vent,un vent que bufarà fort entre ponent i llebeig i que mantindrà les temperatures altes.

No veiem ni a mig,ni a llarg termini ninguna situació que ens puga portar fred i pluja al nostre territori.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando