Per Nando

20/12/2021

ARA CAP A UN TEMPORAL DE PONENT!!!??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia,comencem setmana i només mirant el satèl·lit ja es pot comprovar com ha canviat el patró atmosfèric d’ahir a hui,com veieu la nuvolositat ja entra per l’oest peninsular on aquesta setmana serà la gran beneficiada per les pluges. Ací hui ja vorem molt més el sol que els dies passats i es que el vent humit ja ens ha dit adéu.

ACUMULATS DE PRECIPITACIÓ IMPORTANTS A L’OEST PENINSULAR ??????????????

Els acumulats del model Europeu per als pròxims dies ho te ben claret, amb fronts de ponent que deixaran molta pluja cap a l’oest peninsular i Portugal,mentres a casa nostra aquests fronts vindran molt desgastats i apenes deixaran 4 gotes.

EL NADAL VINDRÀ AMB POC DE FRED I MOLT DE VENT

La configuració per a Nadal continuarà igual que a partir de hui,borrasques circulant pel nord I oest peninsular que portaran molta molta pluja com he dit abans a l’oest peninsular i temperatures prou templades per a l’època.

A CASA NOSTRA A NADAL VEEEEEEENT ??????

A casa nostra el vent de ponent serà el que guanyarà protagonisme al llarg d’aquesta setmana,però serà cap als dies principals de Nadal quan podrà bufar fort o molt fort al nostre territori.

Com veieu diferència hi ha del Nadal blanc que esperàvem i el Nadal que tindrem amb gens de fred,poca pluja i molt de vent.

Però a cap d’any ja vorem que queda massa i crec que ja ens mereixem una bona Filomena per les nostres terres,no serà per ganes!!! Mentrestant esperarem.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando