Per Nando

19/12/2021

A NADAL,TEMPORAL DE VENT!!!??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel cobert i aixi estarà pràcticament tota la jornada però com veieu al mapa de simbols hui les precipitacions dèbils que es varen produir ahir al sud de València I nord d’Alacant desapareixen, però lo bo de tot açò es que ja vorem quan torna a ploure de forma generalitzada al nostre territori.

A NADAL VOLAREM!!!!

mapa sinòptic per a Nadal
pluges de ponent per als pròxims dies

A partir de demà ja cambia la configuració al nostre territori i vorem el sol de forma més generalitzada,la situació a partir de dimarts comença a canviar cap a una configuració de ponent que donarà molta pluja a la part Oriental de la península Ibèrica. Ací a casa nostra serà cap als dies de Nadal quant haurem d’estar pendents del vent,perquè si continuen veient la configuració que marquen en les actuals eixides parlarem d’un temporal de vent de ponent a bona part de la península I com no també a casa nostra.

Com sempre anirem actualitzant i informant tots els dies,el gregal se’n va i ja vorem quan torna.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando