Per Nando

17/12/2021

ALGUNES PLUJES SOBRETOT DEMÀ I PER A NADAL,PONENT? ??????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel cobert com veieu al satèl·lit i així continuarà practicament tot el cap de setmana,com veieu també a la imatge tota la culpa ça te el potent Anticiclò Britànic que ens porta eixe vent humit.

UN VENT HUMIT QUE DEMÀ PODRÀ DEIXAR ALGUN RUIXAT DE MÉS ENTITAT??????????

Sembla que demà serà el dia on les precipitacions podran més acte de presència que el dia d’ahir o hui on practicament no caurà ni gota,però com dic aquesta matinada i demà si que és poden produir ruixats inclús moderats a, comarques com la Ribera,la Safor,la Marina o inclús la Vall d’Albaida.

CANVIS EN LES TENDÈNCIES DE CARA A NADAL

El que pareixia fa uns dies de que anàvem a tindre un Nadal inestable i fred,ara els models fan un gir de 180° i ens marquen una situació de ponent novament que podrà portar vent fort i temperatures prou templades.

Com veieu no se’n adreça ni una al nostre territori I per tant caldrà seguir esperant i veient els models per a veure si canvien eixa tendència novament.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando