Per Nando

16/12/2021

A PARTIR DE HUI,MÉS NUVOLS I ALGUNS RUIXATS,SEGUIM ATENTS ALS NADALS!!!☁️☁️☁️☁️☁️?????????

Meteo

Destacats

Bon dia,cels prou coberts a bona part del territori Valencià,nuvolositat de tipus baix, i que entra de mar cap a terra,es que hui ja ens entra més en joc el llevant que aportarà més humitat i alguns ruixats els pròxims dies.

Amb l’anticicló situat a les Illes Britàniques a partir de hui I tot el cap de setmana la nuvolositat serà més abundant sobretot a les zones més litorals I les comarques centrals del territori Valencià,existeix la probabilitat de ruixats a les comarques més litorals I prelitorals del sud de València I nord d’Alacant,però que en tot cas seran coses molt dèbils,millor dit 4 gotes.

QUE PASSARÀ LA SETMANA DE NADAL?

La pròxima setmana tindrem que estar molt pendents per on acaben circulant les Borrasques que podran anar més al sud gràcies a l’anticicló que continuarà centrat cap a les Illes Britàniques,caldrà seguir els models com he dit,perquè depèn per on acaben creuant aquestes Borrasques parlarem de situacions més inestables al territori Valencià o pot ser també una situació de ponent. El que si que sembla que va cobrant força amb les últimes eixides dels models es que la pròxima setmana pot ser moguda a quasi tota la península.

De moment tot en l’aire,però esperem que els models ens vagen aclarint algo més les pròximes eixides de cara la setmana nadalenca les pròximes eixides.

Anem informant……..

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando