Per Nando

15/12/2021

CANVI D’ORATGE ☁️☁️☁️☁️☁️☁️????

Meteo

Destacats

Bon dia,a partir de hui anem a tindre un oratge més humit amb més nuvolositat que inclús podrà deixar alguns ruixats al litoral sud de València i nord d’Alacant.

MOLT DE NÚVOL I POCA PLUJA☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️

Com veieu al mapa i encara que tindrem una clara entrada de vent marítim,no serà suficient perquè apenes tindrem inestabilitat en altura. Per tant tant demà com els pròxims dies esperem molta nuvolositat pel sud del territori amb algun ruixat poc important al litoral sud de València I nord d’Alacant,ruixats que inclús no és produeixen i no seria d’estranyar que no caiga ni gota a cap lloc,perquè els models mesoescalars no veuen res.. Aixi continuarà també tot el cap de setmana,molt nuvol baix però poca pluja.

LA PRÒXIMA SETMANA…….

Les últimes eixides dels models difuminen canvis importants de cara la pròxima setmana,l’anticicló sembla que seguirà centrat a U.K però molta incertesa del que passarà la pròxima setmana perquè els models a cada eixida ens diuen una cosa.

De totes formes parlem de tendències i anirem veient-ho.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando