Per Nando

14/12/2021

ATENCIÓ NADAL!!!PENDENTS DELS CANVIS??⛈?❄☃️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel de nou ras i així continuarà fins demà cap a últimes hores quan començarà a ennuvolar-se pel litoral del sud de València I nord d’Alacant,però pel moment sense pluja.

Anticiclò que se centrarà sobre les Illes Britàniques I ens enviarà un flux de llevant que farà que tingam més humitat,un Anticiclò que es podrà quedar ahi ancorat dies i dies.

PRECIPITACIONS DIJOUS????????

A partir de dijous de matinada començarà a ploure a les zones més litorals del sud de València I nord d’Alacant,comarques com la Ribera,la Safor o la Marina podran vore ploure de manera dèbil o com a molt moderada,però poca cosa en general. Aquesta situació permaneixera tota la resta de la setmana,més nuvolositat cap al sud I amb el risc d’alguna ruixat,mentres que per la província de Castelló voran més el sol.

QUE PASSARÀ A NADAL? ATENCIÓ!!!

Haurem de prestar molta atenció a la setmana Nadalenca,perquè l’anticicló continuarà ancorat sobre U.K i a més tindrem més possibilitats de que ens creue alguna borrasca sobre les nostres latituds que encara podrà complicar més l’oratge. I inclús no descartem alguna borrasca i el potent Anticiclò que tindrem sobre les Illes Britàniques puguen fer de atractores del fred del nord d’Europa i que vingues cap a la península ibèrica,situació que de moment els models han contemplat en alguna eixida,però tampoc ho tenen clar.

Seguimeeeeeeent com sempre.?❄?⛈?❄☃️⛅

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando