Per Nando

13/12/2021

SETMANA ON TINDREM PRECIPITACIONS, PERÒ ON? ?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel de nou completament ras a tot el territori,situació que seguirà idèntica els pròxims 2 dies com vorem a continuació.

PREVISIÓ FINS DIMECRES

Oratge estable I assolellat tant hui,com demà i com bona part del pròxim dimecres,el vent bufarà fluix i variable i les temperatures seran agradables durant el dia amb màximes al voltant dels 20°C però amb fresqueta pel matí i la nit.

ANTICICLÒ,LLEVANT I ALGUNES PRECIPITACIONS ?????????????????????????

Anticiclò que a partir d’últimes hores de dimecres farà que el vent entre més decidit el mar de cap a terra,un Anticiclò molt potent que estarà sobre els 1035 hpa i que apenes es mourà la resta de la setmana.

MAPA DE SIMBOLS DIMECRES/DIJOUS

A partir d’últimes hores de dimecres la situació meteorològica anirà inestabilitzant-se al territori Valencià amb més nuvolositat que inclús la matinada de dimecres a dijous podran deixar les primeres precipitacions a les comarques més centrals del territori Valencià,el vent de gregal començarà a bufar de manera moderada. Dijous esperem un dia gris,les,precipitacions es concentraran a les zones més litorals del sud de València I nord d’Alacant,no esperem grans quantitats de precipitacions perquè ens faltarà un element fonamental per a veure pluges fortes i es que no tindrem aire fred en altura que ens aporte eixes precipitacions més intenses i generals.

La resta de la setmana continuarà pareguda i amb molta nuvolositat que podrà deixar ruixats a les zones més litorals del golf de València,però en general poca cosa.

I LA SETMANA DE NADAL?

La setmana de Nadal sembla que podria continuar el potent Anticiclò centrat sobre el nord o Centre Europa i vorem que acaba passant cap a les nostres terres,perquè en aquest moment tenim dos opcions, o ens ve l’hivern pur i dur i possibilitat de nevades o podríem continuar amb llevant Anticiclònic.

Però parlar de Nadal és ara una tendència a molt llarg termini que anirem actualitzant durant aquesta setmana,com també actualitzarem dia a dia la major probabilitat de precipitacions que s’esperen al territori a partir de dijous,però com he dit abans no serà en principi una situació de pluges generals ni massa quantioses,però plourà I tot sembla que on sempre,a les zones més litorals.

Seguiment.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando