Per Nando

13/12/2021

MOLT PENDENTS DE LES TENDÈNCIES,ARA MATEIX EL GFS APOSTA PER FRED I VOREM SI PLUJA/NEU????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,com fa dies vaig dient aquesta setmana anem a viure un canvi de patró i amb el llevant com a protagonista, de moment de cara a dijous tindrem pluges dèbils I sobretot quan més al litoral. Ara bé!! Haurem d’estar pendents de l’evolució dels models de cara la setmana nadalenca,de nou el model Americà aposta per un escenari de fred i inclus neu cap a les nostres terres.

Com veieu a l’imatge l’anticicló espenta aire molt fred desde Centre Europa cap a les nostres latituds de cara la pròxima setmana I tot això amb vents humits gràcies a eixa ubicació Anticiclònica que fa dies que anem anunciant i se situarà sobre U.K.

Viurem uns Nadals blancs? És difícil que passe on vivim però no impossible,per tant anirem seguint els models a Meteopoble que a hores d’ara ens estan fent les dents llargues en algunes eixides. Com sempre tendències que hi haurà que vigilar.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando