Per Nando

12/12/2021

ÉS CONFIRMEN LES PLUGES A PARTIR DE DIMECRES ?????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Mirant el satèl·lit tenim absència de nuvolositat i Vent que per fi ha encalmat al nostre territori menys en algunes zones del nord on esta nit encara ha bufat moderat,després de tants dies pegant fort,a partir d’ara viurem un canvi de patró significatiu amb el règim de vents allevantats.

PREVISIÓ PROXIMS DIES

HUI,DEMÀ I DIMARTS

Tant hui i fins dimarts tindrem cels assolellats a tot el territori amb vent fluix i variable,les temperatures apenes variaran per tant oratge prou tranquil i a l’espera dels canvis per al pròxim dimecres.

UN ANTICICLÓ POTENT QUE PORTARÀ PLUGES?????

A partir de dimecres i amb la posició de l’anticicló cap a les Illes Britàniques farà que entre més humitat cap al nostre territori I per tant la possibilitat de pluges anirà en augment durant el dia.

MAPA DE SIMBOLS DIMECRES I DIJOUS ???????

Com veieu al mapa de simbols i animació,el vent de gregal serà prou persistent entre dimecres i dijous i afavorirà que les pluges puguen aparèixer a partir de dimecres cap a últimes hores i que inclús podran ser moderades a les zones més litorals i de la mitat sud del territori, comarques com L’Horta,les Riberes,la Safor,la Vall d’Albaida, les Marines podrien ser les més afavorides per aquestes pluges . Les temperatures baixaran al tindre el cel més cobert. El vent de gregal bufarà amb ratxes moderades a totes les zones més litorals.

De cara a divendres i el cap de setmana la inestabilitat podrà continuar al nostre territori amb eixe potent Anticiclò ancorat sobre U.K ,però aquesta situació hi haurà que seguir-la dia a dia I sobretot on afectaran més les pluges amb els models mesoescalars a partir de dimarts.

Almenys sembla que van confirmant-se eixos canvis i què per fi portaran la pluja de nou, després de setmanes de ponent. Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando