Per Nando

11/12/2021

CONTINUEM PENDENTS DELS CANVIS ???????????????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia, últim dia de vent però encara hem registrat ràfegues aquesta nit que superen entre els 70-100 km/h a molts indrets del territori Valencià,un vent que com vaig dir te les hores comptades.

PREVISIÓ HUI

Hui,encara podrà bufar el vent fort de mestral al nord de la província de Castelló fins a últimes hores de la vesprada mentre que a la província de València i Alacant anirà afluixant i ja no bufarà tan fort. El aspecte del cel amb núvols de tipus alt a tot el territori i sense risc de cap precipitació.

DEMÀ

Per fi demà ens acomiadarem del vent de ponent i li podrem dir adéu per a una llarga temporada,el sol serà el protagonista de la jornada a tot el territori Valencià i les temperatures no patiran canvis significatius.

QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

Els inicis de la pròxima setmana vindrà caracteritzat per l’anticicló que ens portarà bon oratge almenys fins el pròxim dimecres,a partir d’ahi caldrà vigilar la posició final del potent Anticiclò que se centrarà enter Centre Europa i les Illes Britàniques al mateix temps que anirà reforçant-se,amb la postura que podrà adoptar finalment aquest Anticiclò hi ha una gran probabilitat de que a partir del dimecres entre en acció el vent de llevant a la Façana Mediterrània aportant més humitat i risc de precipitacions.

Caldrà seguir també per veure si entra aire fred en alçada i que podria provocar que aquestes precipitacions pogueren ser més generals i intenses al nostre territori,situació que de moment no està clara,perquè els grans models encara difereixen en les seues eixides.

Per tant continuem observant i analitzant els models i també informant de l’última hora!!! I també observant les tendències cara a Nadal perquè podria vindre inestable.

Paseu bon dia i fins la nit.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando