Per Nando

10/12/2021

FORT VENT,TENDÈNCIES INTERESSANTS❄☁️?⛈?☀️?

Meteo

Destacats

Continua el vent fort que hui de nou donarà que parlar. Avisos activats fins nivell taronja a l’interior nord de la província de Castelló I nivell groc a tot l’interior de València i Alacant. El vent te les hores comptades i a partir de demà cap a última hora tendirà amainar deixant un diumenge prou més tranquil i assolellat.

ORATGE ESTABLE PERÒ AMB TENDÈNCIES QUE PODRIEN PORTAR PLUGES ?????⛈?⛈?⛈??⛈?⛈

Anem a estar molt pendents dels models perquè veuen que l’anticicló que ascendirà cap a les Illes Britàniques a partir de mitjans de la pròxima setmana podrà enfortir-se prou i amb el vent de llevant farà que puga ploure a les comarques més litorals del territori Valencià. Caldrà seguir-ho de ben aprop per anar veient si acaba coguent-se una situació més inestable al nostre territori i inclús més freda de cara finals de setmana i la setmana de Nadal.

Les tendències són bones per a un canvi de patró important i amb un règim de vents allevantats que podran tindre certa durada,però com he dit abans hi haurà que esperar a vore si ens porta algo més d’aire fred en alçada per a vore ploure de forma més generalitzada a la Façana Mediterrània.

Interessant seguiment els pròxims dies.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando