Per Nando

9/12/2021

CANVIS IMPORTANTS!!! QUE PODRAN PORTAR PLUGES???????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Continuem amb fortes ratxes de vent i que aquesta nit també s’han deixat notar amb força i han superat entre els 60/80km/h com veieu a diferents estacions d’Avamet. Hui tindrem un dia paregut als últims dies i inclús tenim risc d’algun ruixat dèbil a l’extrem nord del territori Valencià i que podrà ser de neu als pobles més alts.

I ENCARA LI QUEDA CORDA??????????

Continuem en avís groc per part d’Aemet per eixe fort vent de ponent que com veieu a l’animació del model Americà continuarà donant febra i bufant amb ràfegues fortes o molt fortes fins diumenge. Diumenge si que sembla que per fi s’acaba aquesta situació de ponent amb l’acostament de l’anticicló a la península que ens deixarà una situació més calmada.

ES VEUEN CANVIS IMPORTANTS ??????????

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU

Els inicis de la pròxima setmana també seran de calma atmosfèrica,però pareix que amb la posició de l’anticicló ens entrarà llevant I per tant podrà acumular més nuvolositat de tipus baix i les temperatures seguirien sense massa canvis. Atenció!!!! Cap a mitjans de la pròxima setmana perquè les tendències mostren que l’anticicló vol migrar cap al nord,això podra fer incrementar el vent de llevant i a més aportar aire fred en alçada que podrà complicar la situació meteorològica i portar pluges generals a casa nostra. Això és el que contempla a dia de hui el model Americà,perquè el model Europeu de moment veu llevant Anticiclònic,però com vaig dient el canvi de patró és important i per tant no descarte l’opció que ens mostra el model Americà per a mitjans-finals de la pròxima setmana.

Vos repeteixc com sempre que a tan llarg plaç parlem de tendències i poden canviar,però a Meteopoble estem sempre pendents de qualsevol indici de canvis i com és veu ara la situació meteorològica podrà tornar-se interessant la pròxima setmana.

Ho seguim? Jo per suposat i espere que vosaltres m’acompanyeu. Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando