Per Nando

8/12/2021

MOLT DE VENT!!! QUAN PARARÀ I QUE PASSARÀ??????????☀️☀️☀️☀️☀️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️

Meteo

Destacats
Ratxes de vent. Font Avamet

Bon dia!!! Com veieu vent molt fort al territori Valencià,amb ràfegues que a molts indrets superen els 100km/h. Les previsions no són massa optimistes i el vent ens acompanyarà fins el pròxim dissabte on per fi sembla amainarà per complet després de tants dies.

LA PRÒXIMA SETMANA ANTICICLÒ PERÒ ATENTS????

A partir i de dissabte però sobretot diumenge anirà tallant-se el ponent gràcies a que s’instal·larà un Anticicló prou potent damunt nostre. Caldrà seguir aquest Anticicló que ens portarà oratge estable els primers dies de la pròxima setmana,dic que caldrà seguir la seua evolució a llarg termini perquè podrà portar un canvi de patró atmosfèric amb més llevant I vorem si inestabilitat a llarg plaç. Situació que seguirem i anirem informant de cara a dates més nadalenques.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando