Per Nando

7/12/2021

ÚLTIMA HORA!!! BORRASCA BARRA I CICLOGÈNESI EXPLOSIVA!!!?????????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirem satèl·lit I comencem a veure la Borrasca a l’Atlàntic i que ha començat la seua profundització i on en apenes 24 hores caurà uns 50 hectopascals la seua pressió,a la península no ens afectarà directament,però si que deixarà un oratge mogut com veurem després.

IRLANDA S’EMPORTA LA PALMA??????????

Serà sobretot durant aquest mati i migdia quan la Borrasca Barra impactarà sobre Irlanda i el Regne Unit,molta atenció en aquelles zones perquè s’esperen vents sostinguts de 150km/h ademes de precipitacions fortes i ones que podran superar els 8-10 metres.

COM AFECTARÀ A LA PENÍNSULA? ??????❄❄❄❄⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

precipitació acumulada pròxims dies
Neu acumulada els pròxims dies

Com veieu aquesta ciclogènesi explosiva també afectarà encara que de manera molt menys virulenta a la mitat nord del territori amb pluges i nevades que podran deixar grans acumulats per aquella zona.

A CASA NOSTRA VENT MOLT FORT?????????

ATENCIÓ!!! Sobretot esta nit I matinada a les comarques centrals del territori Valencià on les ràfegues de vent podran superar els 100/120 km/h,ratxes de vent perilloses de ponent o llebeig,un vent que ens acompanyarà fins el pròxim dissabte i que de nou de cara divendres podrà girar de nou a mestral I afectant les ràfegues més fortes a la província de Castelló.

EL PRÒXIM CAP DE SETMANA PER FI PARARÀ EL VENT

A partir de dissabte l’anticicló ens afectarà desplaçant la Borrasca que ens afavorirà estos dies eixe vent tan fort cap a Itàlia,això farà que tingam un oratge més encalmat així com també encalmara el vent,per fi podrem donar per finalitzat el ponent a casa nostra I descansar d’aquest vent tan odiós.

Els inicis de la pròxima setmana continuaran igual amb l’anticicló damunt nostre que farà que continue la calma atmosfèrica amb bona cosa de sol i temperatures fredes de nit i pel mati, però agradables de cara a migdia.

Però estem molt pendents d’aquest impacte de la Borrasca Barra per vore les destrosses que acaba fent sobretot a Irlanda que es preveu el major impacte.

Anem informant,fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando