Per Nando

6/12/2021

A 24 HORES DE UNA MEGABORRASCA EXPLOSIVA?????????????

Meteo

Destacats
Mapa pressió
mapa ones.

Bon dia!!! Vos heu vaig dir fa uns dies i així serà,una potentissima borrasca impactarà entre demà i dimecres sobre Irlanda i el Regne Unit deixant vents huracanats propers als 150 km/h i ones que podran superar els 10 metres d’altura. Per tant en aquella zona esperem que aquesta borrasca puga ser destructiva. Molta precaució!!! A la península ibèrica també ens afectarà però no amb la mateixa força,així I tot esperem pluges,nevades,fort vent i fort onatge pel nord peninsular.

A CASA NOSTRA VENT MOLT FORT.?????????

Font Avamet

Aquesta nit encara s’han produït ratxes de vent molt intenses a la província de Castelló I que han superat de bon tros els 100km/h. Pareix que hui tendeix a amainar,però atenció!!!!.

Perque a banda del vent que s’ha deixat notar ales últimes hores,demà tornarà agafar força i girarà de mestral a ponent i on podeu vore a l’animació que podrà bufar molt fort i de forma més generalitzada,estarem atents als avisos d’Aemet que de moment ens posen en avís groc ,però no descarte algun umbral taronja per l’interior. Aquest fort vent ens acompanyarà durant tota la setmana. A més podrà creuar núvols que podran deixar algun ruixat poc important com va passar ahir sobretot al nord i que podrà ser en forma de neu en cotes altes.

EL CAP DE SETMANA PODRÀ PARAR EL VENT.

El pròxim cap de setmana pareix que te tendència acostar-se l’anticicló cap a la península,dissabte sembla que el vent encara bufarà fort però anirà remitent a mesura que la Borrasca és desplaçe cap a Itàlia i l’anticicló ens vaja afectant,el que portarà una calma de cara a diumenge amb temperatures també cap amunt. Ho seguirem.

Per mentrestant molta precaució a partir de demà amb el vent i també en creuar per zones on puguen hi hauré despreniments de cornises,caigudes d’arbres o objectes solts.

Per tant anem seguint i informant i de nou estarem ací aquesta vesprada,bon dia festiu per a tots,jo a currar?????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando