Per Nando

5/12/2021

VENTISCA QUE NOMÉS HA FET QUE COMENÇAR.?????????❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,encara cau algun ruixat per l’interior però que en general és molt poca cosa,ruixats que són de neu als pobles més alts del territori Valencià I que inclús a zones com Vilafranca ha arribat a quallar.

RATXES MÉS FORTES DE VENT ??????????

Font Avamet

Ràfegues de vent molt fortes com els 116 km/h de la Font de la Figuera, 106 km/h a Alcoi ( Font Roja ) 97 km/h a Aiora,94 km/h a el Toro i Villena i 92 km/h a Gaianes i Benigembla.

EL VENT CONTINUARÀ BUFANT MOLT FORT TOTA LA SETMANA ????????????????

La ciclogènesi explosiva que demà en parlarem més d’ella farà que el vent no amaine durant tota la setmana al territori Valencià,un vent que entre dimarts i dimecres agafarà més força i bufarà de ponent.

VENT AMB RÀFEGUES SUPERIORS ALS 100KM/H

Com veieu a la següent animació,el vent bufarà molt fort durant la setmana, demà durant el dia pedra algo de força,però de nou i com veieu a l’animació de cara a dimarts i durant tota la setmana el vent bufarà de ponent i mestral amb ràfegues que sobretot dimecres I divendres podran superar els 100km de manera molt general.

Així que ja sabeu,vent per avorrir.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando