Per Nando

5/12/2021

PRECAUCIÓ!!! TEMPORAL DE VENT ?????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Ràfegues que ja superen els 80 km/h a Poblacions com Aiora,Xodos o la Font roja a Alcoi i els més de 70 km/h a Bunyol,Vistabella del Maestrat,Culla,Xixona,La Font de la Figuera,Benafigos o la Jana. Un vent que donarà que parlar i molt durant la setmana.

I ÉS QUE ANEM A TINDRE VENT FORT DE PONENT PER AVORRIR??????????????????

Per primera ja tenim nombrosos avisos activats a tot l’est peninsular per vent fort o molt fort que podrà superar els 70-100 km/h ,com veieu hui el vent serà més extens i afectarà a més zones. Tant avís groc com taronja al territori Valencià,Català i Balear.

LA SUPERBORRASCA PORTARÀ UNA SETMANA MOLT VENTOSA.?????????

La profunda borrasca que impactarà sobre Irlanda i el Regne Unit entre dimarts/dimecres portarà a casa nostra una setmana molt ventosa,una borrasca que anirà desplaçant-se cap a l’est Europeu molt lentament i que hi haurà dies que el vent podrà arribar a ser molt intens sobretot de cara la recta final de la setmana,les temperatures no patiran grans canvis i tampoc esperem precipitacions o com a molt alguna gota per l’interior,però coses anecdòtiques.

Aquesta situació de vent de ponent podria finalitzar de cara inicis de la següent setmana( esta que entrem no,la pròxima) on podríem tindre un canvi de patró important,ja vorem……

Per mentrestant molt pendents de les fortes ratxes de vent que es donaran a partir de hui i que donaran que parlar durant tota la setmana.

Precaució i fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando