Per Nando

3/12/2021

I ÉS PARLARÀ I MOLT DE LA CICLOGÈNESI EXPLOSIVA ??????????????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou,després del dia ventós de hui algunes zones del territori Valencià,sembla que pel moment ha encalmat,però no serà per massa temps com vorem a continuació. Així i tot i com veieu a les diferents estacions d’Avamet hem tingut ràfegues superiors als 90/100km/h a moltes localitats del territori Valencià,però sobretot del nord.

AVISOS DIUMENGE ALTRA VOLTA PER VENT??????

Aemet ja ens ha llevat els avisos per vent,però com he dit abans serà per molt poc de temps,diumenge de nou s’activen a l’interior nord del territori Valencià I sud de Catalunya amb ràfegues que podran superar els 100km/h,prestarem atenció!!!

CICLOGÈNESI EXPLOSIVA PER AL PONT ???????

Com anem anunciant en els últims posts,una borrasca molt potent és profunditzarà de manera molt ràpida entre dimarts i dimecres i impactarà de ple sobre Irlanda i el Regne Unit portant vents molt forts I ones de gran dimensió,al seu pas cap a l’est Europeu també afectarà de valent al nord peninsular amb vent,pluges i nevades copioses.

COM ENS AFECTARÀ AL TERRITORI VALENCIÀ?

Al territori Valencià el vent de ponent començarà a guanyar protagonisme a partir de diumenge,però per als últims dies del pont i amb el pas d’aquesta super borrasca, el vent de ponent és farà més general a tot el territori I bufarà fort o molt fort,aquest vent fort ens podrà acompanyar bona part de la pròxima setmana.

Com veieu,quin panorama!!!! Però no tenim més remei que seguir-ho,encara que per ací s’embolarem ?????????

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando