Per Nando

3/12/2021

AVÍS TARONJA PER VENT,BUFADORA EN MARTXA??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Avisos activats per fort vent a la província de Castelló on en l’interior nord ens trobem en nivell taronja per ràfegues superiors als 100km/h.

Font Avamet

Ratxes de vent més fortes arreplegades esta nit i on destaquem els 92 km/h del Portell de Morella,90 km/h a la Pobla de Benifassà o 87 km/h al menetjador d’Alcoi,Rosell o Ares del Maestrat.

FA FRED,ABRIGUEU-VOS ????????

Banyeres de Mariola,Bocairent ( Rambla de Mariola) Castielfabib,Requena,Agres o Villena són algunes de les poblacions que ara mateixa és troben en temperatures negatives. Per tant i de bon mati abrigeu-se abans d’eixir de casa.

Com he dit abans hui dia de vent fort al nord però que tendirà a remetre durant la pròxima nit,demà vent més encalmat,però de nou de cara a diumenge tornarà a bufar fort a bona part del territori. El cel pràcticament assolellat durant tot el cap de setmana llevat d’alguns núvols alts de ponent. Temperatures un poc més altes.

PONT FESTIU

El pont festiu vindrà caracteritzat per una potent borrasca molt profunda que impactarà de ple sobre el Regne Unit i que deixarà un temporal de vent,pluja i ones de més de 10 metres. A la península també ens afectarà sobretot al nord peninsular on també plourà I tindran molt mala mar. Ací al nostre territori el vent fort de ponent serà el predominant del pont fester.

I després del pont festiu es podrà instalar l’anticicló que podria fer parar el vent i portar més sol i també temperatures més altes.

Ho anem seguint i informant. Bon cap de setmana

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando