Per Nando

2/12/2021

SUPER MEGA BORRASCA QUE DONARÀ MOLT QUE PARLAR???????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou,al nostre territori ha començat la bufadora de ponent i vorem quan acaba i hui ja tenim ràfegues prou importants al nord amb eixos 130 km/h de Sant Mateu,116 km/h a Xert,109 km/h a la serra d’en Galceran o 105 km/h a Xodos o Llucena entre d’altres. Com he dit ací tindrem els pròxims dies pocs canvis i llevat d’alguns núvols de ponent sense massa transcendència seguirà manant el ponent que bufarà amb força al nord del territori Valencià. Demà ens trobem en avís taronja a l’extrem nord de Castelló. Dissabte amainarà un poc,però diumenge de nou tornarà amb força.

PENDENTS D’UNA MEGABORRASCA QUE AFECTARÀ A L’OEST EUROPEU ???????????????

Una borrasca que en apenes 12 hores passarà de tindre 1000hpa de pressió a 960hpa,la profundització serà molt ràpida i veient els últims models impactarà entre el regne Unit i França I que també podrà afectar de raspallo al territori peninsular.

Si van complint-se els pronòstics aquesta borrasca portarà vents al Regne Unit que podran superar els 100/150km/h I portar ones de més de 10 metres d’altitud a les costes entre el Regne Unit i la península. A casa nostra també tindrà les seues conseqüències amb vent fort de ponent que bufarà tot el pròxim pont,però sense pràcticament cap gota.

QUE PASSARÀ DESPRÉS?

No hi ha res clar,perquè alguns models aposten per la continuació del ponent i d’altres tallen eixe vent tan odiat per la majoria de la gent.

Siga com siga anirem seguint l’evolució d’aquesta megaborrasca i el seu impacte perquè segur que donarà que parlar.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando