Per Nando

2/12/2021

PREVISIÓ PONT,VENT FORT I VOREM DESPRÉS ??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia en avís groc ens trobem hui al nord del territori Valencià per forts vents que podran donar ràfegues superiors als 80km/h a l’interior nord de València I tota la província de Castelló. Demà eixe risc només es concentrarà a l’interior de Castelló on inclús es trobarà amb avís taronja per ràfegues superiors als 100km/h.

Tot el cap de setmana i tot el pont festiu de la pròxima setmana vindrà caracteritzat pel ponent que podrà bufar fort. Estarem pendents d’una borrasca molt potent que s’acostara la pròxima setmana I podrà deixar un fort temporal de pluja i vent a la península I que ací vindrà amb fronts desgastats però amb el vent com a protagonista. L’evolució de després es una incògnita perquè alguns models veuen que el ponent desapareixeria amb més probabilitat de canvis cap a la inestabilitat a les nostres terres.

Ho seguim? Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando