Per Nando

1/12/2021

SUPER BORRASCA PER AL PONT??????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,demà mati farem les previsions per als pròxims dies,però anem vigilant una borrasca molt potent que a casa nostra ens portarà aquest pont de la constitució vents molt forts de ponent i de nou molta aigua pel nord i oest peninsular.

LA EVOLUCIÓ DE DESPRÉS ÉS INCERTA.

Indefinició total per a després del pont,però com aquest mati he dit podría per fi tallar-se el ponent a casa nostra amb el diferent moviment dels Anticlons que són realment els que dirigeixen el tràfic en l’atmosfera.

Per tant I en resum ens venen uns dies on el protagonista serà el vent i que ens acompanyarà tot el pont inclús,després podrien haver-hi canvis i per fi amainar. Tot açò anirem esbrinant i informant cada dia a Meteopoble.

Fins demà,amics.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando