Per Nando

1/12/2021

ATENCIÓ!!! AVÍS TARONJA PER VENT SUPERIOR ALS 100KM/H??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia,comencem hui desembre amb el cel ras,però ja és veu guaitar pel nord peninsular l’entrada d’un front que es el que farà portar més nuvolositat durant la vesprada amb alguns ruixats,també baixaran les temperatures de manera important i el vent començarà a bufar amb més força.

Com veieu la massa d’aire més freda entrarà aquesta vesprada ,el que farà créixer la inestabilitat i es podran produir alguns ruixats quan més al nord del territori I que podran ser de neu a les serres més altes.

ATENCIÓ AL VENT

Una vegada que creue el front d’aquesta vesprada, de nou haurem d’estar i molt pendents del vent,un vent de mestral que de nou podrà bufar amb ràfegues molt fortes a l’interior de la província de Castelló on el dijous estaran amb avís taronja,les temperatures baixaran de manera destacable,però de nou es recuperaran el cap de setmana.

Com veieu al mapa de simbols per a demà tindrem un dia ventós,sobretot al nord on el vent bufarà molt fort i amb ràfegues superiors als 100km/h. Les temperatures baixaran i no descartem veure alguna volva de neu a les serres de la província de Castelló.

De nou i cara el cap de setmana les temperatures remuntaran amb un ambient prou assolellat,el vent amainara entre divendres i dissabte,però de nou a partir de diumenge tornarà a bufar amb força.

PONT DE LA PURISSIMA

Al pont de la purissima sembla que seguirem amb una situació de ponent,però el que ahir es veia com una situació eterna de vent terral hui pareix que es veu llum al final del túnel i vorem com van eixint els models els pròxims dies per a després del pont. Però a dia de hui sembla que després dels dies festius els Anticiclons és podrien moure de forma que podrien tallar aquest vent tan odiat i portar canvis de nou. Ho vorem……

MODELS ESTACIONALS VEUEN UN DESEMBRE PLUJÓS ???????????????????????

El model estacional del ECMWF ( Centreuropeu ) veu un desembre plujós o molt plujós a tot el sud peninsular I la façana Mediterrània,situació que hi haurà que anar seguint per veure si va complint-se.

Per tant i com sabeu que m’agrada tant el moviment meteorològic aniré seguint-ho i informant com sempre faig.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando