Per Nando

30/11/2021

DEMA TORNA EL VENT???? I LA BAIXADA DE TERMÒMETRES ???????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia!!! Cel completament ras i temperatures fresquetes però ja amb el vent més encalmat,però serà per poc de temps,perquè el vent tornarà amb força.

DEMÀ TORNA EL VENT I LA BAIXADA DE TERMÒMETRES

A partir de demà de nou ens entrarà una massa d’aire més freda que farà baixar els termòmetres i de nou incrementarà la força del vent,bufarà moderat a tot el territori,però a l’extrem nord de Castelló ho farà amb més força de mestral sobretot el dijous i amb ràfegues superiors als 100km.Dimecres a la nit i dijous de matinada inclús podrà ploure a l’interior nord I aquestes pluges podran ser de neu a les serres. De nou i de cara a divendres les temperatures pujaran perquè entrarà una massa d’aire més atemperada. El fort vent ens acompanyarà tota la setmana sobretot a la província de Castelló.

PONT DE LA CONSTITUCIÓ

Pareix que va confirmant-se que al pont de la constitució vindrà caracteritzat per una situació amb predomini del ponent que podrà bufar fort,situació que portarà pluja a l’oest i nord peninsular i nevades a les serres del nord,mentre que a casa nostra portarà fronts desgastats i com vaig dient vent fort bona part de la pròxima setmana.

Ja sabeu que quan parlem de ponent quasi sempre és compleix i segons els models va per a llarg.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando