Per Nando

29/11/2021

CONTINUA EL FORT VENT ?????? CONTINUAI TORNARÀ A BUFAR AMB GANA PROMPTE?????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Benvinguts de nou,ràfegues que han bufat de manera intensa també durant el dia i on vos mostrem els registres més importants de la jornada on alguns valors han passat i de bon tros els 100 km/h. Però això si,un vent que remetrà les pròximes hores.

PERÒ EL VENT TORNARÀ PROMPTE????????

Com fa dies vaig dient entre dimecres i dijous tornaran a baixar les temperatures amb una entrada de nou freda però que passarà ràpidament i que podrà portar algun ruixat . A més entrada dijous i divendres tornarà el vent a bufar de manera molt intensa i amb ràfegues que de nou superaran els 100 km/h.

CAP DE SETMANA D’ESTABILITAT ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

El cap de setmana se’ns tira més damunt l’anticicló Azorià i per tant l’estabilitat estarà garantitzada. Serà un cap de setmana on el fred continuarà de bon mati,però serà un cap de setmana ideal per a fer olives.

Demà confirmarem possiblement l’oratge per al pont. Atents!!!!☀️??☔☁️⛈????☃️❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando