BUFFF QUIN VENT I QUIN FRED🌬🌬🌬🌬🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Bon dia!!! Cel completament ras al nostre territori com podeu veure al satèl·lit,menys a punts del nord de Castelló on inclús el radar marca alguna precipitació de neu i també com podeu també observar continua plovent i nevant al nord peninsular,però el temporal tendeix a remetre per allà dalt a partir de hui.

TEMPERATURES FREDES🥶🥶🥶🥶🥶

Font Avamet

Encara que les gelades no són protagonistes gràcies al vent,si que tenim temperatures mínimes fredes que s’accentuen amb eixe vent gelat,ací al tauler teniu les temperatures més fredes a estes hores del territori Valencià.

QUIN VENT🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬

Font Avamet

Ràfegues molt fortes de vent durant la nit i on destaquen els 114 km/h Alcoi Menejador,108 km/h a la serra d’en Galceran,100 km/h a Bunyol ( alto gordo) o 92 km/h a Ayora i Benafigos.

I es que continuem amb avís groc al territori Valencià i inclús taronja a l’extrem nord de Castelló per fortes ràfegues de vent que podran superar els 80-100km/h,però el vent també amainara a partir de demà deixant un ambient més apacible al nostre territori.

Com veieu al mapa en altura,la llengua d’aire fred ens abandona,però de cara a dimecres i dijous tornarà a entrar més fred en altura i farà baixar de nou els termòmetres,inclús no descartem entre dimecres I dijous alguns ruixats pel nord del territori ( poca cosa ) que serien de neu a les serres. De cara a divendres de nou pujaran les temperatures i predominara el sol.

QUE PASSARÀ AL PONT DE LA CONSTITUCIÓ? 🌦☔☁️⛈🌧🌪🌀🌊☃️🥶🌬❄

Les últimes eixides dels models ens diuen que finalment el pont de la constitució és podria caracteritzar per oratge estable,però caldrà seguir l’evolució dels models perquè encara queda molt i s’haurà d’anar confirmant.

A la nit actualitzem de nou.

Comparteix
Anunci