Per Nando

29/11/2021

BUFFF QUIN VENT I QUIN FRED?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel completament ras al nostre territori com podeu veure al satèl·lit,menys a punts del nord de Castelló on inclús el radar marca alguna precipitació de neu i també com podeu també observar continua plovent i nevant al nord peninsular,però el temporal tendeix a remetre per allà dalt a partir de hui.

TEMPERATURES FREDES?????

Font Avamet

Encara que les gelades no són protagonistes gràcies al vent,si que tenim temperatures mínimes fredes que s’accentuen amb eixe vent gelat,ací al tauler teniu les temperatures més fredes a estes hores del territori Valencià.

QUIN VENT????????????????

Font Avamet

Ràfegues molt fortes de vent durant la nit i on destaquen els 114 km/h Alcoi Menejador,108 km/h a la serra d’en Galceran,100 km/h a Bunyol ( alto gordo) o 92 km/h a Ayora i Benafigos.

I es que continuem amb avís groc al territori Valencià i inclús taronja a l’extrem nord de Castelló per fortes ràfegues de vent que podran superar els 80-100km/h,però el vent també amainara a partir de demà deixant un ambient més apacible al nostre territori.

Com veieu al mapa en altura,la llengua d’aire fred ens abandona,però de cara a dimecres i dijous tornarà a entrar més fred en altura i farà baixar de nou els termòmetres,inclús no descartem entre dimecres I dijous alguns ruixats pel nord del territori ( poca cosa ) que serien de neu a les serres. De cara a divendres de nou pujaran les temperatures i predominara el sol.

QUE PASSARÀ AL PONT DE LA CONSTITUCIÓ? ?☔☁️⛈????☃️??❄

Les últimes eixides dels models ens diuen que finalment el pont de la constitució és podria caracteritzar per oratge estable,però caldrà seguir l’evolució dels models perquè encara queda molt i s’haurà d’anar confirmant.

A la nit actualitzem de nou.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando