Per Nando

27/11/2021

AVÍS ROIG PER NEU,QUIN FRED FA!!!??? I COM NEVA ALGUNS LLOCS???????????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,ja tenen activat l’avís Roig per neu algunes zones del nord peninsular davant el extrem temporal de neu que tindran entre hui I demà per aquella zona,els acumulats per damunt dels 700 metres poden ser molt considerables i inclús a les zones més altes superaran el metre de neu.

Mirem satèl·lit I radar i podem confirmar el que he dit i que pel nord estan possant-se les botes amb neu,aigua i vent,tot un temporal en tota regla ,ací al nostre territori també té els seus efectes i este migdia s’ha vist volvejar algunes poblacions del extrem nord de Castelló i inclús s’han produït alguns ruixats amb neu granulada per l’interior de València i les serres d’Alacant,ara el que manarà es el vent.

PREVISIÓ DEMÀ ☃️☃️☃️☃️☃️☃️

Demà continuarem amb molt de fred ( més que hui ) perquè just tindrem la massa més freda al damunt,això junt amb un vent de mestral fort o molt fort,,inclús amb ràfegues properes als 100km,farà que siga un dia molt desapacible. De nou tindrem la possibilitat de ruixats de neu a cotes baixes entre 600/700m a l’extrem nord de Castelló ( Els Ports). Dilluns continuarà l’ambient fred i ventós,però que a partir de dimarts anirà parant el vent a mesura que pujaran les temperatures.

RESTA DE SETMANA

De nou a partir de dimecres de nou ens entrarà una nova llengua d’aire fred que farà desplomar-se el mercuri al nostre territori I que inclús dijous posta portar algun ruixat pel nord que seria de neu a cotes baixes.

CAP DE SETMANA PRÒXIM ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

El cap de setmana pròxim sembla que de nou es recuperarà el mercuri amb l’acostament de l’anticicló Azorià que portaria un ambient més agradable a tota la península.

PERÒ LES TENDÈNCIES MOSTREN MOVIMENT PER AL PONT ❄☃️?❄??❄☃️?❄?☃️?❄?☃️

De nou els models i encara que són a molt llarg termini ens mostren una tendència cap al fred i la inestabilització de l’oratge cap a les nostres latituds. Ara mateix observen que l’anticicló podria migrar a latituds més altes,el que em fa pensar que podria arribar més fred I inclús més inestabilitat cap a casa nostra.

Com sempre Meteopoble està al aguait del que puga passar i tots els dies anirem informant de tot el que puga passar i del que està passant,amb aquest hivern que ens ha vingut de colp. Abrigueu-vos ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Fins demà ?

Nevada intensa a Lleó. Ferminet
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando