Per Nando

27/11/2021

ATENCIÓ AL VENT I BAIXADA DE TEMPERATURES ESTA VESPRADA❄❄❄??????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel quasi que ras a estes hores I temperatures mínimes un poc més altes que les d’ahir,però la situació canviarà ràpidament durant la vesprada. Com veieu al satèl·lit comença a entrar l’aire fred pel nord amb eixa nuvolositat i com si foren borreguets al seu darrere,això significa que la potent llengua d’aire fred està apunt d’entrar a la península. Si és fixeu al radar també comença a ploure i nevar a l’extrem nord peninsular.

EL VENT JA ES DEIXA SENTIR?????????

Font Avamet

Primeres ratxes de vent fortes al territori Valencià i com veieu a la tabla d’Avamet Ja sobrepassen els 80 Km/h algun indret del territori com es el cas de Xodos o el parc solar de la Font de la Figuera.

AQUESTA VESPRADA ENS ENTRA UNA LLENGUA D’AIRE MOLT FRED????????????????

mapa d’aire fred en altura
Avisos Aemet

Com veieu al mapa d’altura,a partir d’aquesta vesprada començarem a nota la irrupció d’aire fred que farà baixar els termòmetres de valent a la nostra zona. Aemet activa avisos al nord peninsular per neu,pluja i vent. Molta precaució per allí dalt perquè els acumulats de neu seran molt importants per damunt d’uns 700 m. Ací a casa nostra l’avís hui el tenim per vent.

MAPA SIMBOLS HUI

A partir d’esta vesprada començarà a entrar l’aire fred i també començarà a bufar més fort el vent de mestral que podrà deixar ràfegues de fins 80km/h tant al nord del territori i també podrà bufar fort al sud. De vesprada entraran núvols desde ponent que junt amb l’aire fred podria fer precipitar en forma de neu per damunt dels 700 m a l’interior de Castelló i València. Atenció a les sorpreses!!!!

DEMÀ

Dia molt fred i on tindrem a uns 5000 metres d’alçada una -35,el vent bufarà molt fort de mestral i tindrem intervals de núvols que no descartem que deixen ruixats de neu a comarques del extrem nord de Castelló en una cota d’uns 700m. Atenció!!! Perquè per a eixe dia ens trobem en avís groc per vent a tota la província de Castelló i interior de València i nord d’Alacant. De cara la nit el vent podrà ser molt fort i deixar ràfegues properes als 100km/h. No descarte ampliació d’avis taronja per vent per a demà la nit.

PRÒXIMA SETMANA

A inicis de la pròxima setmana ens abandonarà la entrada d’aire fred i anirà amainant el vent,però atenció!!! Perquè no serà per massa temps,perquè de nou i de cara a dimecres-dijous una nova llengua d’aire fred ens entrarà pel nord i ens deixarà tremolant de nou.

Com veieu situació moguda pel vent i molt freda la que ens espera els pròxims dies i que anirem informant dia a dia

També durant la pròxima setmana anirem avançant l’oratge per al pont de la constitució,perquè podríem seguir amb moviment i possiblement amb canvi de patró i inestabilitat,anirem avançant ……❄????❄??❄??

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando