ATENCIÓ AL VENT I BAIXADA DE TEMPERATURES ESTA VESPRADA❄❄❄🌬🌬🌬🥶🥶🥶🌨🌨🌨🌨

Bon dia!!! Cel quasi que ras a estes hores I temperatures mínimes un poc més altes que les d’ahir,però la situació canviarà ràpidament durant la vesprada. Com veieu al satèl·lit comença a entrar l’aire fred pel nord amb eixa nuvolositat i com si foren borreguets al seu darrere,això significa que la potent llengua d’aire fred està apunt d’entrar a la península. Si és fixeu al radar també comença a ploure i nevar a l’extrem nord peninsular.

EL VENT JA ES DEIXA SENTIR🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬

Font Avamet

Primeres ratxes de vent fortes al territori Valencià i com veieu a la tabla d’Avamet Ja sobrepassen els 80 Km/h algun indret del territori com es el cas de Xodos o el parc solar de la Font de la Figuera.

AQUESTA VESPRADA ENS ENTRA UNA LLENGUA D’AIRE MOLT FRED🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

mapa d’aire fred en altura
Avisos Aemet

Com veieu al mapa d’altura,a partir d’aquesta vesprada començarem a nota la irrupció d’aire fred que farà baixar els termòmetres de valent a la nostra zona. Aemet activa avisos al nord peninsular per neu,pluja i vent. Molta precaució per allí dalt perquè els acumulats de neu seran molt importants per damunt d’uns 700 m. Ací a casa nostra l’avís hui el tenim per vent.

MAPA SIMBOLS HUI

A partir d’esta vesprada començarà a entrar l’aire fred i també començarà a bufar més fort el vent de mestral que podrà deixar ràfegues de fins 80km/h tant al nord del territori i també podrà bufar fort al sud. De vesprada entraran núvols desde ponent que junt amb l’aire fred podria fer precipitar en forma de neu per damunt dels 700 m a l’interior de Castelló i València. Atenció a les sorpreses!!!!

DEMÀ

Dia molt fred i on tindrem a uns 5000 metres d’alçada una -35,el vent bufarà molt fort de mestral i tindrem intervals de núvols que no descartem que deixen ruixats de neu a comarques del extrem nord de Castelló en una cota d’uns 700m. Atenció!!! Perquè per a eixe dia ens trobem en avís groc per vent a tota la província de Castelló i interior de València i nord d’Alacant. De cara la nit el vent podrà ser molt fort i deixar ràfegues properes als 100km/h. No descarte ampliació d’avis taronja per vent per a demà la nit.

PRÒXIMA SETMANA

A inicis de la pròxima setmana ens abandonarà la entrada d’aire fred i anirà amainant el vent,però atenció!!! Perquè no serà per massa temps,perquè de nou i de cara a dimecres-dijous una nova llengua d’aire fred ens entrarà pel nord i ens deixarà tremolant de nou.

Com veieu situació moguda pel vent i molt freda la que ens espera els pròxims dies i que anirem informant dia a dia

També durant la pròxima setmana anirem avançant l’oratge per al pont de la constitució,perquè podríem seguir amb moviment i possiblement amb canvi de patró i inestabilitat,anirem avançant ……❄🌨🌡🌨🥶❄🌨🥶❄🌨🥶

Fins la vesprada.

Comparteix
Anunci