MOLT DE FRED I VENT 🥶🥶🥶🥶🌬🌬🌬🌬🌬

mínimes actuals. Font Avamet

Bon dia!!!! Mirem satèl·lit i tenim algo de nuvolositat al territori però sense ninguna transcendència i per tant no esperem precipitacionsni hui, ni els pròxims dies,però mirem les mínimes quan són les 5 de la matinada i fa un fred que pela,encara que gràcies al vent les gelades no faran por els pròxims dies. Així i tot tenim valors negatius a les zones més habituals del territori com la Rambla de Mariola amb -2,7 °C,també prop dels -2°C a Enguera o Calles.

UNA NOVA MASSA D’ORIGE POLAR ENS AFECTARÀ DEMÀ🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

A partir de demà ens entrarà una nova llengua d’aire fred d’orige polar que farà baixar encara més els termòmetres,aquesta massa freda ens fins dilluns,després ens abandonarà,però de nou a mitjans de la pròxima setmana ens podrà afectar altre envit d’aire gelat pel nord.

A MÉS TINDREM MOLT DE VENT 🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬

Un vent que demà podrà bufar entre 70-80 km/h al nord i que al sud bufarà de manera més moderada amb ràfegues entre 40/60 km/h. El diumenge el vent anirà reforçant-se a tot el territori I de cara diumenge nit i dilluns de mati podrà aplegar a bufar a tot el territori molt fort en ràfegues properes als 100 km/h.

El fred junt al vent farà que la sensació de fred siga molt més acusada del que ens marcaran els termòmetres,així que tots a abrigar-se ☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️. Vos deixe també amb una imatge d’ahir al a Alcalà de la Selva enviada al grup de Telegram I que deixa entreveure que hem tingut un episodi potent de pluja I neu a la península.

Arantxa Terol.

Fins la nit.

Comparteix
Anunci