Per Nando

26/11/2021

AVISOS PER TEMPORAL DE NEU I VENT❄❄❄❄????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,anem a entrar davant un cap de setmana de ple hivern i Aemet comença activar avisos per neu i vent a bona part del territori peninsular. Com veieu el nord es vora afectat per la neu que pot caure amb molta força i deixar acumulats molt importants,mentre a casa nostra el vent i les baixes temperatures seran els protagonistes durant tot el cap de setmana.

I és que com veieu les pròximes hores és despenja una massa d’aire polar molt freda que encara farà tremolar més el territori peninsular,els acumulats de neu en serres del nord podran superar el metre de gruix segons l’última eixida del model Europeu,ací al nostre territori no descartem que puga caure alguna volva per l’interior de Castelló,però seran coses molt anecdòtiques perquè vindran acompanyats de vent de mestral amb molt poca humitat per a veure precipitar.

El que més marcarà el nostre territori és aquest fort vent de mestral que esperem que la seua màxima força és done entre la nit de diumenge i la matinada de dilluns amb ratxes que podran superar els 100km/h a bona part del territori,també dins del mar Mediterrani I les Balears I deixant molt mala mar.

El fred serà molt intens i per tant serà un cap de setmana de bunyols,roses,estufa???? i sofà,i jo per anar informant a tots vosaltres,jeje.

Demà actualitzem avisos i anirem informant d’aquesta irrupció potent d’aire polar al nostre territori.

Bon cap de setmana I fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando