Per Nando

25/11/2021

QUIN FRED FA I QUIN FRED FARÀ ?????????????

Meteo

Destacats
Radar precipitació
Model Arome.

Bon dia!!! Sembla que poc a poc la Borrasca va retirant-se i poc a poc la inestabilitat va a menys després de les nevades d’ahir. Com veieu al radar poca precipitació queda al nostre territori però encara neva dèbilment a zones de la província de Castelló.

CONTINUARÀ EL FRED ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

temperatura mínima actual. Font Avamet

Ara mateixa mirant el mapa actual de Mirant mínimes d’Avamet i fa un fred qud pela on les mínimes més càlides les trobem al litoral I estàn tímidament per damunt dels 11 °C I per baix dels 5°C a les zones de més a l’interior

Mirant l’última actualització dels models el fred ens acompanyarà aquesta setmana i també sembla que el altra podria continuar amb la mateixa situació,Anticiclò centrat a Açores i afavorint que es despenjen masses d’aire fred desde el nord d’Europa.

ATENCIÓ AL VENT?????????

Atenció que a partir de hui bufarà el vent fort i gelat de Mestral a tot el territori,però serà de cara a diumenge/dilluns quan aquest vent podrà bufar molt fort a tot el territori on inclús les ràfegues podran superar els 100 km/h.

Estarem atents i ho seguirem ??????????

Fins demà.

isa. Xelva ( València)
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando