CONTINUARÀ NEVANT🌨🌨🌨 I FARÀ MOLT DE FRED☃️☃️☃️☃️🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Benvinguts de nou,al final s’han emblanquinat els pobles d’Interior nord per damunt d’uns 900-1000m d’altura. En aquests moments continua plovent i nevant i els registres més importants de precipitació els trobem a Rosell amb 30 mm i Orpesa del Mar amb 21 mm. Continuarà nevant les pròximes hores en les serres del nord,però la tendència a partir de demà és a remetre les precipitacions i per tant les nevades.

ENCARA FARÀ MÉS FRED🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

A partir de Divendres encara ens entrarà una massa d’aire més freda que tant a 5000 m d’altura ( 500hpa ) com a una 1000 metres d’alçada ( 850hpa ) tindrem molt d’aire fred,no esperem precipitacions a causa que vindrà acompanyada de vent de mestral sec,però si aquesta entrada d’aire fred vinguera acompanyada de precipitació ho faria en cotes de neu relativament molt baixes,però no serà el cas.

ATENCIÓ TAMBÉ AL VENT🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬

Tindrem també que estar molt pendents del vent perquè al llarg del cap de setmana podrà donar ràfegues de prop dels 100 km/h a bona part del territori i on la sensació de fred serà molt acusada.

Actualitzem demà,moltes gràcies.

Vallanca. Racó d’Ademús. Imatge feta per Lucia
Comparteix
Anunci