Per Nando

23/11/2021

ÚLTIMA HORA!!! AVÍS ROIG A CATALUNYA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Aemet acaba d’activar l’avís roig per fortes pluges de fins a 180 mm en apenes 12 hores al prelitoral sud de Tarragona,els models han fallat en eixa pluja al nord de Castelló però no a Tarragona on esta caiguent de valent si mireu el radar,amb eixe trenet convectiu que entra de mar cap a terra.

De moment i segons fonts de Meteocat aquestes són les precipitacions més importants arreplegades fins ara. Només continue demanant molta precaució per aquesta zona on els forts aiguats continuaran les pròximes hores I pareix que remetran en intensitat de cara la vesprada.

Precaució!!! Actualitzem aquesta vesprada desde Meteopoble.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando