CONTINUARÀ PLOVENT I NEVANT🌦⛈🌦⛈❄❄❄❄❄❄

Font Meteocat.

Benvinguts de nou,actualitzem dades de pluja importants que s’han donat el dia de hui sobretot a Catalunya on les previsions anaven ben encarades i continua plovent en aquella zona on ja porten quasi 200 mm a el Perelló. Precipitacions provisionals perquè com diem continua plovent.

PRÒXIMES HORES CONTINUARÀ PLOVENT INCLÚS NEVANT.🌦🌦🌦🌦🌦🌦❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Oratge que demà continuarà molt rebolicat a Catalunya amb pluges que poden ser importants de nou,també oratge molt insegur al nord del territori Valencià amb precipitacionsirregulars que podran ser de neu a l”interior per damunt dels 800m. Nevades que també es produiran al Pirineu.

ATENCIÓ!!! Perquè esta matinada també podrà ploure a sud de València I nord d’Alacant I podriem tindre alguna sorpresa en forma de enfarinada a les muntanyes del sud. Però que en tot cas seria poca cosa.

Demà més informació amb les últimes actualitzacions i els efectes d’aquesta Dana que ens ha portat pluja i les primeres neus de la tardor. I el vent que s’espera per al cap de setmana.

Fins demà.

imatge d’Albert. Vistabella del Maestrat
Comparteix
Anunci