Per Nando

22/11/2021

ACTUALITZACIÓ MODELS!!! VENEN FORTETS⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Radar precipitació
Acumulats hui,Font Avamet.

Benvinguts de nou,cel amb intervals de núvols el que s’ha quedat ara pel sud i nuvolositat més compacta pel nord després d’una línia d’inestabilitat esta vesprada que ha deixat algunes precipitacions destacables com els 44 mm Almasera,29 mm Albuixech o Torrent.

AÇÒ NOMÉS HA FET QUE COMENÇAR⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Avisos Aemet
Model Arome

ATENCIÓ està nit i matinada a comarques com el Baix Maestrat,els Ports o al Montsià( Catalunya ) perquè les precipitacions podran ser localment molt fortes o torrencials i amb tempesta en aquest sector i on no descartem acumulats de fins a 200 mm en molt poques hores en alguna població d’aquestes comarques.

I és que entre està nit i demà aquest sector esmentat pot acabar en un lloc problematic per les grans precipitacions que esperem per aquesta zona en poc de temps. Per això desde Meteopoble demanem precaució!!! A la resta també plourà,però seran coses molt menys significatives. Inclús al sud del territori Valencià i amb vent terral només esperem que aquesta matinada ens creue un altra linea de pluja que pot sumar alguns litres més.

Nevar,també nevarà en cotes superiors als 800-1000 metres,però amb les últimes eixides dels models el més preocupant és la pluja que va a caure les pròximes hores al nord de Castelló I sud de Tarragona.

MOLTA PRECAUCIÓ I ANEM ACTUALITZANT I INFORMANT.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando