Per Nando

21/11/2021

ACTUALITZACIÓ¡¡¡ AVISOS ACTIVATS PER PLUGES I NEVADES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,avisos activats demà a última hora i dimarts tant taronja com groc per neu a l’interior del territori Valencià,Aragó i Pirineus i també Atenció als avisos per pluges amb nivell taronja i groc al litoral nord de València,província de Castelló i litoral i prelitoral Català.

I és que demà, de nou patirem un canvi radical en l’oratge, que farà que de cara migdia o vesprada començen a créixer els primers nuclis de precipitació que poden ser intensos i localment amb tronada sense descartar el granis. Tot a causa d’un despenjament d’aire fred que anirà circulant fins a situar-se al centre de la península. Però atenció!!! Sobretot al dimarts perquè podem tindre precipitacions serioses entre el nord de Castelló I el sud de Tarragona on incidirà el vent humit a causa de la Borrasca que es situarà davant la costa d’estes zones i podrà ploure moltíssim.

MAPA DE SIMBOLS PER A DIMARTS⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

El dimarts serà un dia molt complicat a la meitat nord del territori Valencià I el sud de Tarragona on les precipitacions podran ser molt intenses,persistents i amb tempestes que podran quedar-se estàtiques i deixar molts mm en poc de temps. Ademes i a causa del fred en altura vorem nevar per l’interior de Castelló,Pirineus i zona de Terol on els gruixos poden ser notables per aquelles zones ( cota 800 m ). A les Balears també podran tindre pluges intenses però no amb la intensitat de les zones abans esmentades. La mitat sud del territori Valencià ens quedarem un poc al marge,podrà ploure però seran ruixats inconnexos que és podran produir en qualsevol moment,però que no descartem que també pugen ser forts.

Dimecres la situació continuarà igual amb la Borrasca centrada sobre Castelló I Catalunya I amb un oratge molt advers per aquella zona I amb precipitacions i nevades que inclús podria baixar un poc més la cota de neu.

A partir de Dijous ja vorem que va passant,perquè és podran mantindre els ruixats pel nord I Catalunya amb l’acostament d’un altra vaguada que es despenjarà pel nord de la península.

Com veieu anem a viure un episodi de fenòmens adversos al nord del territori Valencià i Catalunya i que haurem d’anar seguint de nou minut a minut perquè,ens portarà l’hivern amb pluja i neu a molts indrets.

Per tant toca seguimeeeeeeent per ací I per tots els canals de Meteopoble.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando