Per Nando

20/11/2021

ACTUALITZACIÓ PRECIPITACIONS!!!! I ACTUALITZEM MODELS. DANA DILLUNS!!!????⛈❄?⛈❄?⛈❄?⛈❄

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Radar Aemet
Precipitacions hui. Font Avamet

Benvinguts de nou!!! Precipitacions molt fortes les que s’han donat aquest mati a zones de les Riberes i inclús la Safor i on destaquem els 131 mm de Benifaio,122 mm Alginet,93 mm Albalat de la Ribera o 86 mm a Barx. Ara mateixa tenim una treva i encara que es manté molt nuvol les pluges són més disperses.

CONTINUARÀ PLOVENT?

Els models contemplen que les pròximes hores seran les zones de la Safor,la Vall d’Albaida i la Marina on les pluges es podran reactivar i podrà ploure de valent,inclús comencen a créixer nuclis per la Marina i litoral d’Alacant I per això tenim que estar al aguait perquè amb estos episodis els nuclis actius poden aparèixer en qualsevol moment.

ESPERANT LA BORRASCA FREDA PER A DILLUNS?⛈❄?⛈❄?⛈❄?⛈❄?⛈❄?⛈❄?⛈❄?⛈❄?⛈❄

Continuem també molt pendents de les previsions de la Borrasca que ens creuarà entre dilluns i dimecres i que tornarà a complicar l’oratge a bona part de la península I la Façana Mediterrània.

Acumulats nevades
Acumulats precipitacions.

Les últimes eixides dels models ens diuen que portarà la neu i la pluja a bona part de la península ibèrica, les majors quantitats de neu les esperem a la Cordillera Cantàbrica,Pirineus Catalans i Aragonesos,Terol i interior nord de la província de Castelló en unes cotes que estaran entre els 800-1000m.

Dilluns començarà a complicar-se pel sud del territori Valencià I a mesura que avancem cara al dimarts les pluges i nevades aniran avançant cap a Castelló i Catalunya on podran ser fortes,persistents i amb nevades a cotes mitges.

Com sempre caldrà anar seguint el moviment d’aquesta borrasca perquè encara anirà variant el radi de precipitació i neu les pròximes hores I per tant anirem actualitzant les previsions.

De moment continuem de seguiment per veure si s’anima a ploure altra vegada per la Safor,la Marina i est de la Vall d’Albaida perquè encara queden unes hores d’inestabilitat.

Fins després o demà ??⛈❄?⛈❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando