Per Nando

19/11/2021

PLUJA!!! I ATENCIÓ A LA PLUJA I NEU A PARTIR DE DILLUNS⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!!plou ara mateix en punts de la Ribera,desde la mitjanit no ha plogut massa i tan sols hem arreplegat 7 mm a Pedralba,6 mm a València o els 4 mm a Sot de Xera per exemple.

SEGUIRÀ PLOVENT?????????????

Seguim amb avís groc a les comarques més centrals i es que la pluja continuarà fent acte de presència a zones com la Ribera,la Safor,la Marina,La Vall d’Albaida,etc…. Hui sembla que les pluges seran un poc més disperses i amb més probabilitat serà la zona de la Ribera la més afectada,ja de cara la nit podrien afectar a més zones del sud de València i nord d’Alacant. Però atents a demà perquè sembla que podran afectar a més sectors de la província de València i Alacant, I inclús les accentuen també en les últimes eixides pel litoral de Castelló i que ademés aquestes pluges podran ser localment fortes i inclús no descartem que vinguen en forma de tempesta.

ATENCIÓ A PARTIR DE DILLUNS⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄

Molt pendents dels models,perquè encara que el diumenge tindrem un dia de transició sembla que a partir de Dilluns un embossament d’aire fred vindrà a situar-se sobre el centre o sud peninsular,això junt a una borrasca que és formarà al Mediterrani farà que creixca la possibilitat de pluges a la Façana Mediterrània,pluges que podran ser en forma de neu sobretot del nord peninsular i Catalunya a cotes mitges i a les serres més altes del territori Valencià. (ahir els models veien cotes més baixes)

Caldrà seguir l’evolució dels models perquè encara no està massa clar on acabarà el centre de baixes pressions i per tant on canalitzarà eixe vent humit que podrà fer ploure i nevar. En les últimes eixides tenen més paperetes la mitad nord del Mediterrani,es a dir el nord de Castelló i Catalunya,però com dic hi ha que seguir-ho.

Vorem que passa entre dimarts i dimecres i després els dies posteriors perquè continuarà entrant aire fred a tota la península,els models veuen un Anticicló lluny de nosaltres que canalitzarà eixe fred cap a les nostres latituds.

Per tant molt atents a les previsions a Meteopoble perquè sembla que tindrem una situació que ens portarà dels nervis els pròxims dies.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando