Per Nando

19/11/2021

ATENCIO!!!TEMPORAL DUR A PARTIR DE DILLUNS⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄?????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,demà tindrem un dia plujós i on les pluges poden ser localment fortes en punts de la Safor la Vall d’Albaida, la Marina ,les Riberes,L’Horta i que ja de cara la vesprada-nit afectaran la província de Castelló on també seran intenses i podran acumular un bon grapat de litres. Per tant seguiment.

A PARTIR DE DILLUNS GOTA FREDA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

A partir de dilluns entrem en un episodi de Gota Freda que donarà que parlar al Mediterrani,situació molt complicada amb la formació d’una BFA ( Borrasca freda aïllada) que es profunditzara davant les nostres costes,sembla a dia de hui que les pluges començaran la vesprada de dilluns a ser fortes o molt fortes al sud del territori Valencià I ràpidament és desplaçaran cap a Castelló I Catalunya inclús les Illes Balears on podrà ploure de manera molt forta i persistent i nevar a cotes mitges de manera abundant.

Aemet també es fa ressò del temporal que s’aproxima a partir de Dilluns i que farà parlar al Mediterrani. Episodi de molt de seguiment perquè tenim que anar veient on van situant eixa borrasca i la seua trajectòria final per veure quines comarques realment seran les més afectades per aquest episodi molt important que començarà a partir de dilluns.

De moment demà ja tindrem forts aiguats, però la situació encara és complicara més amb la formació de la borrasca freda aïllada el dilluns. ATENCIÓ I SEGUIMEEEEEEEENT ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando