Per Nando

18/11/2021

PLOU!!! MOLT ATENTS A LA PRÒXIMA SETMANA,FRED I POSSIBLES NEVADES❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Veient satèl·lit i radar ara mateix plou a zones de la Safor,Marina i tot el litoral Alacantí,pluges que en alguns casos poden ser d’intensitat moderada a forta.

AVÍS GROC PER PLUGES ??????????

Avís Aemet
Acumulats precipitació prox. Hores

Aemet ens manté en avís groc per pluges a comarques com la Marina o la Safor,perquè de manera local podrà caure alguna precipitació més intensa sobre aquest sector que inclús podrà superar els 20 mm en una hora. També teniu el mapa d’acumulats de precipitació per al dia de hui segons el model mesoescalar Arome, i es que com anem dient les majors precipitacions s’esperen a la meitat sud del territori,però sobretot a les comarques més litorals i centrals del territori Valencià.

CONTINUARÀ LA PLUJA???????

Tant demà com despus-demà continuarem sense massa canvis en l’oratge amb eixe Anticiclò centrat sobre les Illes Britàniques i enviant vents humits que afavoriran de nou la possibilitat de precipitacions en el mateix sector que el dia de hui,es a dir,la meitat sud del territori Valencià. Aquestes pluges podran ser inclús de caràcter moderat a fort i sobretot a les zones més litorals.

ATENTS A PARTIR DE DIUMENGE I LA PRÒXIMA SETMANA AL FRED❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Sembla que el Diiumenge serà el dia més tranquil de tots,però haurem de prestar molta atenció a partir de dilluns. De nou una profunda vaguada entrarà amb força a tota la península i farà baixar de manera considerable les temperatures. Al mateix moment és formarà un centre de baixes pressions que a dia de hui els models el situen sobre el centre o est peninsular. Això portarà pluges i nevades al nord i centre peninsular i també falta vore si al Mediterrani la baixa es posiciona de manera favorable,perquè els models a dia de hui contemplen eixa opció de pluges i nevades també al territori Valencià I Català. Situació molt interessant i que caldrà seguir minut a minut❄❄❄❄

PAREIX QUE EL FRED POT CONTINUAR

I de cara a finals de setmana el fred encara es podrà accentuar més amb una irrupció d’aire fred Polar-Àrtic que ens podrà deixar tremolant a bona part d’Europa inclosa la península Ibèrica.

Com veieu la situació és presenta força interessant i caldrà seguir les tendències minut a minut perquè sembla que la pròxima setmana serà de manta i estufa i vorem si paraigües també.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando