Per Nando

18/11/2021

MOLTA ATENCIÓ!!! DILLUNS/DIMARTS PODRÀ NEVAR A COTES MITGES/BAIXES❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou,continua el cel cobert sobretot a la meitat sud del territori on continuen produint-se alguns ruixats sobretot a zones com la Ribera. Com veieu dades prou importants quan són les 17 hores i que fins quasi els 70 mm a Cullera. Continuarà plovent i inclús atenció perquè encara que demà seran més disperses,el dissabte es generalitzaran i seran inclús localment intenses a la província de València i Alacant.

MOLTA ATENCIÓ ALS MODELS,VEUEN NEVADES❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

El diumenge serà un dia de transició i on una vaguada començarà a despenjar-se deixant els primers ruixats i nevades al nord peninsular. MOLTA ATENCIÓ!!! Als mapes entre dilluns i dimarts perquè és forma una borrasca sobre el Mediterrani que podrà deixar nevades a cotes baixes. En les últimes eixides les zones més afectades per aquestes nevades entre dilluns i dimecres serien la província de Castelló i Catalunya,però caldrà anar seguint l’ubicació d’aquesta borrasca que a més és profunditzara molt ràpidament i podrà deixar un bon temporal al Mediterrani.

Situació molt interessant que hi haurà d’anar seguint,perquè uns km més avall o més amunt anirà canviant l’ubicació de les pluges i nevades que a dia de hui podran ser molt importants.

Seguimeeeeeeent i fins demà ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando