Per Nando

17/11/2021

PLOURÀ I NEVARÀ AL NOSTRE TERRITORI LA PRÒXIMA SETMANA?❄?❄?❄?❄??

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,el senyor model Americà ( Gfs ) te ganes de deixar-nos amb les dents llargues i ens acaba de traure una eixida que portaria pluja i neu al nostre territori entre dilluns/dimarts de la pròxima setmana,aquesta situació encara és una tendència i tindrem que anar esbrinant dia a dia com van definint la vaguada que començarà a entrar a la península a partir de diumenge. Per tant quan més profunda siga eixa vaguada,les probabilitats de que les baixes pressions acaben al sud i cara al Mediterrani podran ser més grans.

De moment tot en l’aire i com dic anirem veient si s’uneixen el model Europeu i el model Americà en la posició de la Borrasca per a principis de setmana, situacions interessants que ens faran patir els pròxims dies per als amants del fred,la neu i la pluja.

El fred quasi que està assegurat la pròxima setmana,però i la neu i la pluja? Demà informarem de més novetats,però el que este matí pareixia fred sec pot canviar amb les pròximes eixides.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando