Per Nando

17/11/2021

DIES DE PLUJA. ATENCIÓ!!! QUE VE L’HIVERN PRÒXIMA SETMANA ❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel prou nuvolos I que a partir d’esta nit i matinada farà que les pluges façen acte de presència a comarques com la Ribera Alta,la Safor,la Marina,La Vall d’Albaida i inclús el Comtat. Pluges que en alguns casos podran tindre caràcter moderat.

I aquestes pluges a les comarques més litorals de València i Alacant ens acompanyaran fins el pròxim dissabte,tot a causa de l’anticicló que situa sobre les Illes Britàniques i França i desde ahi accentua el vent de llevant que farà acumular eixa nuvolositat que deixarà eixes precipitacions a les comarques més litorals.

VE FRED I NEU LA PRÒXIMA SETMANA?

Encara que en un principi sembla que ací el fred entrarà amb vent terral,molta atenció a la pròxima setmana perquè sembla que tindrem una entrada d’aire fred prou important i que pot allargar-se durant molts dies ,sembla que la neu i la pluja visitaria zones del nord,centre i oest peninsular,però caldrà seguir els pròxims dies la evolució dels models perquè encara no està gens clar. Pareix que el fred per a la pròxima setmana el tenim quasi assegurat,vorem si acaba en una situació de pluges o no.

Seguirem la situació de precipitacions per als pròxims dies i també seguirem les tendències per a la pròxima setmana que sembla a dia de hui que ens tindrem que abrigar-se de valent.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando