Per Nando

16/11/2021

PLOURÀ ELS PRÒXIMS DIES,PERÒ TAMBE ATENTS A LA PRÒXIMA SETMANA ❄???⛈☔?❄⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, està matinada entraran alguns ruixats dèbils pel litoral del sud de València i que inclús poden tocar terra al litoral de la província d’Alacant i podran ser puntualment moderats. La matinada de dimecres a dijous aquestos ruixats es tornaran a reproduir,aquesta vegada podran ser més persistents a la Safor,la Marina o est de la Vall d’Albaida i inclús podrien tindre certa intensitat.

El divendres I dissabte continuarem amb una situació de llevant Anticiclònic que afavorirà nuvolositat abundant sobretot a les comarques més litorals,aquesta nuvolositat podrà deixar ruixats,aquests ruixats els esperem sobretot a les comarques més litorals i prelitorals de València i Alacant I que podran ser inclús moderats.

I QUE PASSARÀ A PARTIR DE DIUMENGE?

A partir de diumenge tindrem alguns canvis,mirant l’última eixida del model Europeu un Anticicló s’enfortira en l’Atlàntic produint el despenjament d’una BFA ( Borrasca freda aïllada) que farà que apleguen les primeres pluges i nevades al nord ,oest i centre peninsular i inclús Portugal. Caldrà seguir la evolució dels models perquè si tomben eixe Anticiclò més cap a les Illes Britàniques també la Borrasca podrà anar més al sud de la península i podria afectar també al Mediterrani,cosa que en esta última eixida els models no contemplen.

Per tant i en resum, pluja per als pròxims dies al litoral de les comarques de València i Alacant i també molt pendents del que vullga fer la Borrasca a partir de diumenge i la pròxima setmana.

Ens veiem demà mati com sempre a Meteopoble,Seguimeeeeeeent ??☔⛈❄?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando