Per Nando

16/11/2021

BORRASCA FREDA PER A LA PRÒXIMA SETMANA ????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Algunes precipitacions esperem esta setmana.Demà ens podria afectar alguna de refiló al litoral de la meitat sud,coses anecdòtiques i molt poc importants. Però el dijous la possibilitat d’aquestes pluges augmenta a causa de l’entrada del vent de llevant I podrien ser més significatives,pluges que es donarien al sud de València I la província d’Alacant.

I la resta de setmana l’anticicló anirà imposant-se cada vegada més damunt nostre I deixant una setmana prou tranquila i sense inestabilitat a les nostres terres. Temperatures que continuaran fredes per la nit i agradables durant el dia.

QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

La tendència dels models es a debilitar l’anticicló que estarà sobre les nostres latituds i enfortir un altre sobre les Illes Britàniques I l’Atlàntic. Això farà que es despenje una borrasca freda que es podrà aïllar sobre la península I que complicarà l’oratge a bona part d’ella portant nevades al nord i pluja. Al nostre territori caldrà seguir on van situant aquesta borrasca per vore si porta fred i pluja o per contra ens ve amb vent de ponent.

Com sempre a seguir-ho ?????????

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando