Per Nando

15/11/2021

VINDRÀ LA NEU A PARTIR DEL DILLUNS? ❄❄❄❄❄??????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,ja són varies eixides i inclús van afegint-se quasi tots els models,que aposten un escenari que podrà portar canvis importants a la península inclòs el territori Valencià.

A partir de Diumenge/Dilluns començarà a debilitar-se l’anticicló que estarà afectant tota la península mentre començarà a enfortir-se l’anticicló sobre l’Atlàntic mentre va desplaçant-se cap a les Illes Britàniques,això podrà afavorir que una entrada d’aire fred molt important desde el nord i centre d’Europa puga afectar la península Ibèrica. Al mateix temps tindrem la possibilitat de que es forme també un centre de baixes pressions,el que afavorirà que la neu i la pluja faça acte de presència en molts indrets.

AFECTARÀ AL NOSTRE TERRITORI?

De moment tot molt incert,per això desde Meteopoble anem a seguir aquest nou episodi que almenys els models el veuen amb més ganes de moviment que la Borrasca Blas a bona part de la península amb la possibilitat de les primeres neus d’importància alguns llocs. Com sempre tot tendències que haurem de seguir perquè també els models ho poden esfumar d’una eixida a un altra. Però ja toca no?

Fins demà i a seguir-ho ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando