Per Nando

15/11/2021

ATENCIÓ!!!! POSSIBLE ENTRADA FREDA A LA VISTA❄❄❄❄❄❄❄❄❄????⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Primer que res repassem les ràfegues de vent fort que s’estan produint a la província de Castelló tal I com varem anunciar ahir. Els 87 km/h de Villahermosa del Rio, 83km/h a Sant Mateu o 79 km/h a Culla són les ratxes més importants aquestes hores,però recorde que Aemet manté l’avís groc a tota la província de Castelló el dia de hui.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES

Els pròxims dies continuarem amb un embossament d’aire fred sobre el Mediterrani I que continuarà associat a la Borrasca Blas que continuarà fent ploure a les Balears. Ací a casa nostra hui és pot registrar durant el mati alguna gota per la Marina i demà cap últimes hores també es podrien registrar alguns ruixats dèbils a les comarques més litorals de la província de Castelló,València i nord d’Alacant,coses en principi molt poc importants.

ATENCIÓ!!!! A LA POSSIBILITAT D’UNA ENTRADA FREDA IMPORTANT

Pendents dels models per a inicis de la pròxima setmana perquè comencen a intuir una entrada freda important que junt a una borrasca associada podria portar neu,pluja i fred a bona part de la península,el model Europeu és més clar en eixa situació i porta varies eixides mostrant una situació d’inestabilitat generalitzada a tot el territori penínsular la pròxima setmana. Mentrestant el model Americà mostra ara una entrada molt més freda a la península però també molt seca de cara el pròxim dilluns.

Aquesta és una tendència que anirem seguint a Meteopoble I que podrà portar les primeres neus d’importància,vorem si acaben confirmant la situació els pròxims dies.

Fins la vesprada i Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando